Fysiotherapie na operatie

Fysiotherapie na operatie

Je bent geopereerd aan knie, heup, schouder, enkel of wervelkolom. Dat betekent in de meeste gevallen dat je gaat revalideren. Voor de begeleiding daarvan ben je bij ons in goede handen.

Door jarenlange nauwe samenwerking met diverse specialisten in ziekenhuizen en klinieken kunnen we het meest optimale zorg- en revalidatietraject voor elke patiënt aanbieden. Omdat we werken in een groot team van fysiotherapeuten, heeft iedere therapeut zich kunnen specialiseren in de revalidatie van een specifieke lichaamsregio, of in een specifieke revalidatietechniek.

Fysiotherapie aan huis

Onze thuiszorgfysiotherapeut bezoekt je ook aan huis voor revalidatie, wanneer je tijdelijk of structureel niet naar de praktijk kan komen.

Better In Better Out

Meestal kan het behandeltraject al vóór de operatie van start gaan. Wij zijn een voorstander van het Better In Better Out principe. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voor de operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen.

Locatie:

Revalidatie (herstel na operatie) vindt plaats op onze locatie Medisch Centrum Leebrug

Vergoeding:

Revalidatie na een operatie valt onder de chronische zorg. Dit wil zeggen dat in de meeste gevallen de therapie gedurende 1 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering, na de eerste 20e behandelingen. De eerste 20 behandelingen kunnen worden gedekt door je aanvullende verzekering, mits deze toereikend is.

Tom van Gastel

Tom van Gastel

Ester-Weerdenburg-Small

Ester Weerdenburg

Fred Thomas

Fred Thomas

Wouter Abers

Wouter Abers

Iris-Voorend-2-Small

Iris voorend

Afspraak maken