Wil je onder begeleiding van onze fysiotherapeuten werken aan het verbeteren van je conditie? Dat kan in onze kleine trainingsgroepen waar persoonlijke aandacht en een goede sfeer centraal staan. Meld je aan!

Werkwijze

Ons doel is niet alleen om je te helpen bij het herstel van lichamelijke klachten, we willen je ook gezond houden! Daarom kan je tijdens onze trainingsuren in groepsverband werken aan je conditie.

Onze fysiotherapeut maakt na een intake en gezondheidsscreening een trainingsschema dat aansluit op je persoonlijke doelen. Tijdens de trainingen zal je therapeut de voortgang en de uitvoering – zoals houding en intensiteit – controleren en zo nodig aanpassen. Je traint dus op je eigen niveau waardoor iedereen mee kan doen.

Het is mogelijk om 1, 2 of 3 maal per week te trainen in kleine groepjes van maximaal 12 personen, op vaste tijden in onze oefenzaal bij Fysiotherapie Leebrug, locatie Houten.

Voor wie is FysioFitness?

FysioFitness is voor volwassenen die gezond willen blijven of juist hun conditie willen verbeteren.

Regelmatig trainen maakt je fitter, energieker en sterker. Door (langdurige) inactiviteit neemt je conditie en kracht af en daarmee je belastbaarheid. Een individueel oefenprogramma herstelt dit. Dat is belangrijk, want hiermee verklein je de kans op klachten en blessures. Fysiofitness vermindert het risico op botontkalking, vallen/struikelen, diabetes type II en hart- en vaatziekten.