FysioFitness

Fysiofitness is een verantwoorde manier van sporten die zich richt op het verbeteren van je conditie, bewegelijkheid en krachtuithoudingsvermogen. Dit gebeurt bij ons onder deskundige begeleiding van een vaste fysiotherapeut.

Werkwijze

Bij de eerste afspraak wordt een uitgebreide intake gedaan om je conditie, belastbaarheid en eventuele lichamelijke beperkingen in kaart te brengen. Met deze gegevens maken wij een trainingsschema op maat, gericht op de trainingsdoelen die je wilt verbeteren of behouden.

Je traint 1, 2 of 3 maal per week in kleine groepjes van maximaal 12 personen op vaste tijden in onze oefenzaal bij Fysiotherapie Leebrug, locatie Houten.

Voor wie is FysioFitness?

FysioFitness is voor volwassenen die gezond willen blijven of juist hun conditie willen verbeteren.

Regelmatig trainen maakt je fitter, energieker en sterker. Door (langdurige) inactiviteit neemt je conditie en kracht af en daarmee je belastbaarheid. Een individueel oefenprogramma herstelt dit. Dat is belangrijk, want hiermee verklein je de kans op klachten en blessures. Fysiofitness vermindert het risico op botontkalking, vallen/struikelen, diabetes type II en hart- en vaatziekten.

Afspraak maken