Fysiotherapie Leebrug Houten zoekt per direct een algemeen fysiotherapeut (parttime of fulltime)

Ben jij een algemeen fysiotherapeut en wil je werken binnen een professionele organisatie dan heeft Fysiotherapie Leebrug Houten een uitdagende baan voor je!

Fysiotherapie Leebrug is een transparante organisatie met 15 medewerkers. We hechten sterk aan een plezierige werksfeer en een duidelijke communicatie binnen ons team. Daarbij staan de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers voorop.
Ons team biedt persoonlijke en professionele zorg, met alle mogelijke specialismen, binnen een groot gezondheidscentrum en in een multidisciplinaire samenwerking met huisartsen, psychologen, diëtisten en podotherapeuten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een algemeen fysiotherapeut (partime / fulltime)
- je staat open voor nieuwe inzichten en zoekt samenwerking met overige zorgverleners, zoals medisch specialisten of andere zorgverleners binnen ons centrum
- je bent woonachtig in de regio Houten / Utrecht
- je bent die enthousiaste collega die de patiënt tijdens het revalidatie traject op een plezierige wijze, zonder oordeel, motiveert naar het persoonlijk gewenste herstel.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een moderne praktijk waar je administratief en professioneel wordt ondersteund door fijne groep collega’s.
Daarnaast bieden wij je:
- een vast dienstverband
- een passend salaris
- volop ruimte voor persoonlijke groei (scholing), eigen initiatief en collegiaal overleg
- een gezellig praktijkteam dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer.

Wij maken graag kennis met je als jij je herkent in het geschetste profiel en interesse hebt in deze functie. Stuur hiervoor je motivatiebrief en CV naar info@fysiotherapieleebrug.nl t.a.v Wouter Abers.

Heb je interesse in deze functie bij Fysiotherapie Leebrug?

Stuur je motivatie en CV naar info@fysiotherapieleebrug.nl