Video consult bij Fysiotherapie Leebrug Houten

Video consult bij Fysiotherapie Leebrug Houten

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het momenteel verstandig om zo min mogelijk naar een fysiotherapiepraktijk te hoeven gaan voor het starten of voortzetten van een behandeling.

We kunnen je wel helpen en begeleiden tijdens een video consult. Hierbij kan de therapeut niet alleen door middel van een gesprek een indruk krijgen van je klachten, maar door het beoordelen van een aantal testen via de videobeelden ook een zo goed mogelijk beeld krijgen van je pijnklachten en de mate waarin deze je lichamelijke functioneren beperken. Uiteraard is dat minder ideaal dan het directe 1 op 1 contact tussen een therapeut en cliënt, maar bij een groot deel van de klachten kunnen we op deze manier wel een diagnose stellen en je adviseren wat je kan doen om zo snel mogelijk te herstellen. We kunnen je digitaal oefeningen toesturen die ondersteunend zijn om je herstel te bevorderen, en met herhaalde video consulten het beloop van de klacht en het effect van de behandeling controleren.

Hoe werkt het?

Heel simpel, wij sturen je een link via sms of email en als je die aanklikt op je telefoon, computer of tablet, dan kom je op een vooraf vastgesteld tijdstip met ons in contact via een video-gesprek. Je hoeft hiervoor geen speciale programma’s of apps te downloaden.

Vergoeding:

Een video consult wordt net als een reguliere fysiotherapiebehandeling vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Afspraak maken