Vacature algemeen fysiotherapeut Fysiotherapie Leebrug

Vacature algemeen fysiotherapeut,

Fysiotherapie Leebrug is per direct op zoek naar een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut (algemeen en in bezit van diploma) Onze praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Leebrug en Medisch Centrum Schalkwijk. In deze centra streven we naar de beste zorg en werken algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten nauw samen met andere medische en paramedische disciplines.  

De functie waarop u kunt solliciteren is met name geschikt voor een startende of net afgestudeerde fysiotherapeut met de volgende eigenschappen:

- je hebt een flexibele opstelling, enthousiaste uitstraling en het vermogen tot goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair verband;

- je hebt een actieve en openstaande houding voor en bijdrage leverend aan nieuwe ontwikkelingen;

- bezit goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling.;

- je bent sportief en hebt affiniteit met sport.

- je bent bereid om ook in de avonden of zaterdagochtend te werken.

Wij bieden je om te beginnen een werkweek van 4 dagdelen (16 uur) waarbij we je laten kennismaken met de fysiotherapeutische zorg binnen Medisch Centrum Leebrug. Hierbij word je ingezet als therapeut bij de orthopedische revalidatie, chronische zorg, FysioFitness en thuiszorg. Indien gewenst en je werkzaamheden verlopen volgens onze praktijknormen is het mogelijk om deze uren uit te breiden binnen een te bespreken periode.

Onze praktijk biedt een goed salaris en de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een stimulerende moderne werkomgeving met een enthousiast team van 12 medewerkers.  

Bij interesse stuur je cv en motivatiebrief naar info@fysiotherapieleebrug.nl 

T.a.v. Wouter Abers

 

Afspraak maken