Uitdagende functie voor psychosomatische fysiotherapeut!

Shot of a mature businessman looking stressed out in an office

Fysiotherapie Leebrug zoekt per direct een psychosomatische fysiotherapeut (m/v) 

Fysiotherapie Leebrug is onderdeel van Medisch Centrum Leebrug en heeft een energiek team van 14 medewerkers die zich allen richten op een specifieke specialisatie of aandachtsgebied binnen de fysiotherapie. 

Onze collega Cees Roggeband (master) psychosomatische fysiotherapeut en adem- en ontspanningstherapeut (methode van Dixhoorn) heeft binnen ons centrum jarenlange expertise opgebouwd in het behandelen van patiënten met lichamelijke klachten t.g.v. chronische pijnklachten, distress, overspanning, burn-out, angst- en paniekstoornissen. Door de sterke toename van patiëntenzorg zijn we per direct opzoek naar een therapeut die ons hierin kan ondersteunen, zodat we dit aandachtsgebied verder kunnen uitbreiden.

Wij bieden je een uitdagende baan voor een minimum van 2 dagen en een maximum van 4 dagen per week, waarin je werkzaamheden bestaan uit multidisciplinaire patiëntenzorg als psychosomatische fysiotherapeut, in samenwerking met fysiotherapeuten, huisartsen, POH-GGZ, psychologen en orthopedagoog. Wij bieden je goede kansen gericht op verdere ontwikkeling binnen je vakgebied en een goed salaris, passend bij je functie. 

Ben jij een psychosomatische fysiotherapeut – of hiervoor in opleiding – en lijkt je dit een uitdagende baan? Stuur dan je reactie en CV naar info@fysiotherapieleebrug.nlt.a.v. Wouter Abers. 

 

Heb je interesse in deze functie bij Fysiotherapie Leebrug?

Stuur je motivatie en CV naar info@fysiotherapieleebrug.nl

Afspraak maken