Senioren Fittest Houten Fysiotherapie Leebrug

Senioren Fittest Houten 

Sportpunt Houten organiseert in samenwerking met de fysiotherapeuten van de Medische Centra in Houten de Senioren Fittest.

De Fittest is opgesteld door fysiotherapeuten uit de vier Medische Centra in Houten en bestaat uit 6 onderdelen die makkelijk uit te voeren zijn zonder dat het u teveel energie & kracht kost.

De test wordt uitgevoerd om te kijken hoe u beter kunt functioneren in het dagelijks leven en geeft inzicht in uw algehele conditie/gezondheid. Doel van de test is om inzicht te krijgen of en hoe u gezonder kan gaan leven om meer energie & kracht te hebben om bijvoorbeeld deel te nemen aan (beweeg)activiteiten.

Na de test krijgt u een adviesgesprek met een fysiotherapeut om te bespreken waar de aandacht ligt en wat u met de uitkomsten van de test kan gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een fysiotherapeut, verder onderzoek of deelname aan beweegprogramma's. Uiteraard kan het ook voorkomen dat uw algehele gezondheid nog erg goed is, waardoor advisering door een fysiotherapeut niet nodig is. Advisering over (beweeg)activiteiten kan altijd gegeven worden.

U kunt zich aanmelden voor de fittest bij Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten.
Dit kan door te mailen naar jolijn@sportpunthouten.nl of te bellen op ma, woe, do op 06-23620480. Ook kunt u op deze dagen langskomen bij Sportpunt Houten, Randhoeve 221 - kamer 12.

Er wordt een eigen bijdrage van €2,- p.p gevraagd die van tevoren betaald dient te worden.

Lees hier alle informatie over de Senioren Fittest!

Senioren Fittest Houten Fysiotherapie Leebrug