De Nationale Diabetes Challenge 2019 Fysiotherapie Leebrug Houten

 

Beste deelnemers voormalige Challenge(s)**,

Medisch Centrum Leebrug én Medisch Centrum Schalkwijk doen ÓÓK in 2019 weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) en we nodigen u ook nu weer uit om mee te doen!
Voor iedereen is wandelen een erg goed medicijn.
Daarom gaan we ook dit jaar weer wandelen om fitter te worden, te zijn én te blijven.
Dat hoeft u wederom niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen wij met u mee.

We gaan vanaf woensdag 24 april aanstaande wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we, zoals u wel weet, rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival.

Ik nodig u van harte uit om mee te doen met onze Challenge. Ik kan mij voorstellen dat u nog vele vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we begin april een informatiebijeenkomst.
Verdere informatie wordt nader bekend gemaakt via dit kanaal en via de informatie op de website: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/brutrotters/
Hou de website dus regelmatig in de gaten.
Deze informatie wordt ook op de website van Fysiotherapie Leebrug en op de verschillende Narrow Casting monitors in de 2 centra kenbaar gemaakt.

Wandelt u WEER mee? 

Wij horen het graag.

Met vriendelijke groet,

Fred Thomas, fysiotherapeut Medisch Centrum Leebrug / Medisch Centrum Schalkwijk

Wilt u vast inschrijven?
Kijk dan op www.nationalediabeteschallenge.nl/brugtrotters/inschrijving/

* De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (www.BvdGF.org), een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te vergroten door middel van sport en bewegen. De resultaten van de NDC in 2016 en 2017 lieten zien dat deelnemers gezonder werden en zich fitter en prettiger gingen voelen.

**Het is niet helemaal te voorkomen dat u dit bericht meerdere malen toegezonden krijgt. Dit heeft te maken met de instellingen binnen de structuur van de website.

Afspraak maken